VNT Turbo new policy statement

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΙΟΥΝΙΟΣ 2004

VNT TURBO NEW POLICY STATEMENT

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο 032 το Φεβρουάριο, απαγορεύτηκε η πώληση όλων των επιμέρους ανταλλακτικών για τισ GTV αεροτουρμπίνες επιβατικών αυτοκινήτων. Τώρα επιθυμούμε να κάνουμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Honeywell Turbo Technologies, κατασκευαστές της σειράς αεροτουρμπινών Garrett, εφαρμόζει άμεσα την απόφαση της να μην προσφέρονται άλλο για πώληση ανταλλακτικά μέρη για την σειρά αεροτουρμπινών GTVNT*. Επίσης, δεν θα εξουσιοδοτείται άλλο καμία επισκευή ή ανακατασκευή αυτλων των αεροτουρμπινών από οποιονδήποτε αντιπρόσωπο/διανομέα μέσα στο Δίκτυο Διανομής της Garrett.  

Αυτές οι αεροτουρμπίνες θα επισκευάζονται στο μέλλον με πώληση ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΑΕΡΟΤΟΥΡΜΠΙΝΑΣ ΜΟΝΟ. Σκοπός μας είναι να κάνουμε διαθέσιμη μία εναλλακτική πώληση αεροτουρμπινών για όλη τη σειρά αεροτουρμπινών GTVNT που υπάρχουν ήδη στην αγορά.

Οι μόνες πληροφορίες που θα παρέχονται από δω και πέρα θα είναι part numbers και cross reference.BOMs, βαθμονομήσεις και προσανατολισμοί δεν θα παρέχονται για αυτές τις αεροτουρμπίνες.

Λυπόμαστε για την όποια βραχυπρόθεσμη ταλαιπωρία που μπορεί αυτό να προκαλέσει σε κάποιους απ’τους πελάτες μας, αλλά είμαστε σίγουροι ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση για το μέλλον και την μακροπρόθεσμη επιτυχία όλων μας.

*Η σειρά  GTVNT  επί του παρόντος καλύπτεται από τα επονομαζόμενα μοντέλα GT1544V έως GT2560V.