Επιθεώρηση εγγύησης VTG αεροτουρμπινών επιβατικών αυτοκινήτων

Αγαπητέ αντιπρόσωπε,

Σαν εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Borg Warner, σας έχει ανατεθεί η ευθύνη της διαχείρησης των αξιώσεων εγγύησης.

Το αυξανόμενο μερίδιο των αεροτουρμπινών VTG  στον πληθυσμιακό χώρο συνεπάγεται ότι περισσότερα Variable Geometry Turbos υποβάλλονται σε επιθεώρηση εγγύησης.

Θα θέλαμε να κάνουμε τις ακόλουθες δηλώσεις σχετικά με τις εγγυήσεις των VTG αεροτουρμπινών επιβατικών αυτοκινήτων:

Κάθε επιθεώρηση εγγύησης ( στο συνεργείο σας ή στο δικό μας) μίας VTG αεροτουρμπίνας επιβατικού αυτοκινήτου οδηγεί στην καταστροφή της μονάδας.

Μετά την επιθεώρηση η αεροτουρμπίνα δεν μπορεί να επανα-συναρμολογηθεί ή επισκευαστεί, εφ’όσον δεν υπάρχει αποδεκτή διαδικασία επισκευής διαθέσιμη στους αντιπροσώπους. Η επισκευή μίας VTG αεροτουρμπίνας  δεν είναι εφικτή ούτε το κέντρο Ανακατασκευής του εργοστασίου μας, γιατί η παραγωγή μίας μονάδας διαταράσσει τη ροή παραγωγής και προκαλεί παράλογα υψηλά κόστος.

Συνεπώς, ο πελάτης πρέπει να ανημερωθεί πριν την επιθεώρηση ότι δεν μπορεί να πάρει πίσω την αεροτουρμπίνα του σε καλή κατάσταση, ακόμα κι αν η αξίωση απορριφθεί π.χ. θα πρέπει να αντιμετωπίσει το κόστος μιας καινούργιας( ή εργοστασιακά ανακατασκευασμένης) αεροτουρμπίνας.

Στην περίπτωση μιας επιτυχούς αξίωσης εγγύησης, σας ζητάμε να διατηρείτε αυτές τις αεροτουρμπίνες για περιοδική επιθεώρηση από τον Περιφερειακό Διευθυντή Πωλήσεων.